Totaalsloop

Totaalsloop is vaak een ingrijpende klus door bijvoorbeeld de omgeving of de technische uitvoerbaarheid. Om te kunnen slopen, moet er altijd van tevoren een een asbestinventarisatie worden uitgevoerd. Zonder een asbestinvenatarisatie kan er NIET worden gesloopt.  Ook is de inventarisatie nodig voor de vereiste sloopmelding en in een aantal gevallen een sloopvergunning.

Onze specialisten weten precies hoe ze totaalsloop veilig kunnen uitvoeren. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij uw sloopproject!

Onze werkwijze

Na acceptatie van de melding of het afgeven van de vergunning kunnen wij beginnen met asbestsanering en aansluitend de sloop. Tijdens de sloop kan het voorkomen dat er toch nog asbest wordt aangetroffen, dit moet aanvullend worden geïnventariseerd, voordat we verder kunnen met de werkzaamheden.

Door het samen optrekken van Kwakkel Asbest en Kwakkel BV heeft u één aanspreekpunt en kunnen wij u op ons vakgebied een totaalpakket aanbieden. Het plan van aanpak wordt samen met de opdrachtgever besproken, zodat voor iedereen de juiste volgorde en het verwachte resultaat duidelijk zijn en voorts de opvolgende partijen hun werk kunnen oppakken.

 Asbestverwijdering doen we volgens de SC-530 norm. Door een goede voorbereiding aan de voorkant, willen wij onze opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen. 

Meer weten over totaalsloop?

Wilt u meer weten over totaalsloop werkzaamheden van Kwakkel BV? Dan verwijzen wij u graag door naar Kwakkel BV. Klik HIER voor meer informatie over totaalsloop! Ook zie je hier welke werkzaamheden Kwakkel BV nog meer voor u kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld renovatiesloopwerk, betonboren, betonzagen en freeswerk.

Uw partner in totaalsloop!

Bent u van plan om een groot en intensief sloopproject te starten? Dan is het belangrijk om een echte professional in te schakelen die u kan helpen. Bij Kwakkel Asbest BV hebben we ruime ervaring in de sloopbranche en staan we klaar om u verder te helpen!

 

Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 038-202 05 03 of door ons handige contactformulier in te vullen. Ons team is overal actief, van projecten in het hart van Zwolle en Utrecht tot projecten aan de rand van Amsterdam.