Duurzaamheid

Bij Kwakkel Asbest BV zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om het gehele bedrijf duurzamer te maken. Zo zijn we steeds meer bezig met het elektrificeren van onze apparatuur. Elektrificeren heeft een gunstig effect op zowel luchtkwaliteit, geluidsoverlast als het klimaat. We investeren in modernere motoren met minder emissie uitstoot.  Twee jaar geleden zijn er diverse aanpassingen aan ons bedrijfspand uitgevoerd. Er zijn zonnepanelen geplaatst en we gebruiken geen gas meer op beide locaties. 

Door onze inzet op duurzaamheid bouwen we aan de toekomst!

Ausnutria Ommen

Slooprobot

Kwakkel Asbest BV en Kwakkel BV zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om ons werk zo efficiënt mogelijk te maken. Dat is waarom we zo enthousiast zijn over onze slooprobot!

Deze compacte robot is inmiddels niet meer weg te denken op vele projecten. De robot kan gemakkelijk worden gebruikt in specifieke ruimtes en past door een normale deurbreedte.

Ondanks zijn kleine formaat heeft onze slooprobot aanzienlijk meer “spierballen” dan een reguliere minikraan van hetzelfde gewicht. Zo kunnen we grote sloopprojecten uitvoeren op een snelle en efficiënte manier zonder de uitstoot van vervelende uitlaatgassen!

Duurzaam slopen

Niet alleen bij Kwakkel Asbest maar ook bij Kwakkel BV ligt de focus op duurzaamheid. Kwakkel BV is gespecialiseerd in het demonteren van materialen, het gescheiden afvoeren van grondstoffen en het recyclen van bouwstoffen. Het doel is om zoveel mogelijk materialen opnieuw te gebruiken, zodat de schaarste van grondstoffen tegengegaan wordt.

Als sloopbedrijf heeft Kwakkel BV veel ervaring met circulair slopen en de grondstoffen die bij het slopen vrijkomen krijgen een nieuw leven. Door het hergebruiken van materialen blijven zoveel mogelijk grondstoffen intact voor hergebruik, wat gunstig is voor de duurzaamheid van materialen. Daarnaast draagt duurzaam slopen bij aan het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot.

Uw partner in duurzaam slopen!

Kwakkel Asbest en Kwakkel BV gaan hand in hand om uw project zo duurzaam mogelijk te volbrengen!

Wij helpen u graag om uw project op een zo duurzaam mogelijke manier te saneren en slopen. Wilt u meer informatie over onze duurzame werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 038-202 05 03. Onze vakmannen staan voor u klaar!

Voor meer informatie over Kwakkel BV, duurzaamheid en haar overige diensten, ga naar KwakkelBV.nl!