Asbestinventarisatie

Wij zorgen voor ontzorging!!!

Om te kunnen slopen moet worden gekeken naar de aanwezigheid van asbesthoudende matarialen. Door dit aan de “voorkant” goed te regelen voorkomen we stagnatie in de geplande uitvoering. Deze inventarisatie geschiedt onder SC-540 norm. Wij kunnen u hierbij helpen met onze vaste partners. Zij maken dan een afspraak om het gebouw gedetailleerd door te lopen om vast te stellen of verdachte materialen asbesthoudend zijn. Dit doen zij door het nemen van monsters, die later als referentie weer in de asbestrapportage naar voren komen. De asbestrapportage is nodig om te mogen slopen en wordt altijd als bijlage bijgevoegd in de digitale sloopmelding of in een aantal gevallen de sloopvergunning.

Uw partner in asbestinventarisatie!

Wilt u meer weten over asbestinventarisatie? Dan is het belangrijk om een echte professional in te schakelen die u kan helpen. Bij Kwakkel Asbest BV hebben we ruime ervaring en staan we klaar om u verder te helpen!

Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 038-202 05 03 of door ons handige contactformulier in te vullen.

Neem snel contact met ons op!

Kwakkel Asbest B.V.

Teslastraat 4

8263 CC Kampen

T: 038-202 05 03

E: info@kwakkelasbest.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Bedrijfsnaam*
Gewenste werkzaamheden*
Locatie werkzaamheden*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.