Ontzorgen

We kennen allemaal wel een gevoel van ‘help’ wanneer er ingewikkelde klussen gedaan moeten worden in en rondom het huis. Of het nu gaat om het renoveren van een dak of het verwijderen van asbest, het kan een flinke klus zijn. Kwakkel Asbest BV en Kwakkel BV ontzorgen u volledig. Door de combinatie van het slopen door Kwakkel BV en de asbestsanering van Kwakkel Asbest BV wordt u volledig ontzorgd.

Totaalpakket

Wij begrijpen dat een sloopproject een grote investering is. Daarom kunt u bij ons advies krijgen over uw gehele project. Van het juiste materiaal tot het duurzame slopen, bij ons kunt u voor het totaalpakket terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, een materiaal dat in veel oudere gebouwen en huizen voorkomt en schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Wij zorgen ervoor dat het asbest op een veilige en efficiënte manier wordt verwijderd, en bieden daarnaast ook advies over het vervangen van het materiaal.

Het mooie van de combinatie tussen Kwakkel BV en Kwakkel Asbest is dat u het totaalpakket kunt gebruiken. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd. Van het verwijderen van het asbest tot het frezen, betonboren of het duurzame slopen van gebouwen. U kunt voor al deze aspecten bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!