Bel ons op:
038-20 20 503
 

Wij verwijderen asbest op een deskundige manier. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen

In 2017 10 miljoen euro extra subsidie beschikbaar

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: In 2017 10 miljoen euro extra subsidie beschikbaar door te sturen naar een vriend.

 

Voor de verwijdering van een asbestdak kan subsidie worden aangevraagd. Met het oog op het verbod van asbestdaken per 2024, hoopt staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) met de subsidieregeling eigenaren te stimuleren om asbestdaken nu al te saneren. Voor het jaar 2017 is een subsidieplafond vastgesteld van € 15 miljoen euro. De subsidieregeling blijkt echter zodanig populair te zijn dat het subsidieplafond al in april 2017 in zicht is gekomen. Wat gebeurt er met aanvragen die dit jaar nog worden ingediend? Wordt er nog subsidie uitgekeerd?
 

Toekenning subsidie

De subsidie wordt toegekend op basis van de volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dat betekent echter niet dat bij een ‘te late’ aanvraag geen subsidie meer kan worden ontvangen. Het subsidieplafond wordt jaarlijks vastgesteld. Heb je een aanvraag ingediend en is de pot leeg? Dan ligt de aanvraag het volgende jaar bovenop de stapel. 

Bron: omgevingsweb.nl 28-4-17 Lees verder>>>>